Valioliigaveikkaus – Nyt otetaan vedot kiinni!

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä
Valioliiga tipsit Lauantaill 15.8: West Ham – Leicester (Valioliiga) 1 (2.35, Optibet )

Markkinat ovat reagoineet liioitellusti Leicesterin rajuun kauden aloitukseen ja West Hamille tarjottu 2.35 on koko viikon paras kohde. Kotivahva West Ham voittaa heittämällä joka toisen Upton Parkilla pelattavista kohtaamisistaan Leicesterin kanssa. Kaiken lisäksi Hammers aloitti kauden lähes shokeeraavasti, kun se murjoi itsensä Arsenalin nurin vieraskentällä lukemin 0-2. Slaven Bilic on siis saanut laumansa lentoon ja kotikentällään se materiaaliedun turvin kaiken järjen mukaan murjoo vastustajansa Leicesterin kanveesiin. Kingi paukuttaa kohteeseen 500€, sillä nyt paukutetaan isosti!. Hyödynnä Kingin Valioliigavihjeet ja Valioliiga tipsit, niin voitat kunnolla.

Kingi suosittelee pelamaan Optibetilla:-100% talletusbonus helpolla kierrätysvaatimuksella (10x) uusille pelaajille! -Joka maanantai kolme 10€ ilmaisvetoa, jos olet pelannut edellisviikkona 100€:lla! -Vaihtuavia bonuksia ja riskittömiä vetoja viikoittan! -Optibet tarjoaa myös veikkausliigafaneille mahtavan lisäaika-bonuksen, jolloin hävitty veto palautetaan jos lisäajalla syntyy ratkaisu! -Muista myös hyödyntää 50% Reload bonus! -Kingi vihjaa viikoittain Optibet:in tarjoamia kohtaita!

Voit myös osallistua Kingin ensimmäiseen kilpailuun, kunhan vain pelaat ja talletat rahat optibetille meidän kautta! Katso ohjeet TÄSTÄ!

OptibetPerjantai, 14.8: Aston Villa – Manchester United (Valioliiga) 2-3 maalia (1.90, Optibet )

Perjantaina on mukavasti iso tilipäivä Kingillä, sillä tämä valioliigavihje toimii: Manchester United aloitti 1-0 kotivoitolla Spurssista, kun taas Villa kävi hakemassa 0-1 vierasvoiton sarjanousijasta. Villan peleissä tuskin tullaan tällä kaudella näkemään suuriakaan maalijuhlia, sillä Benteken myynnistä saadut rahat on jyvitetty puolustukseen ja organisaation kehittämiseen. Villa siis pyrkii puolustamaan ja antaa Unitedille suosiolla pallonhallinnan. Punaisten paholaisten peli taasen ei ole vielä valmista, joten suuria maalijuhlia tuskin nähtäneen. Todennäköisimmät lopputulokset ovat: 0-1, 0-2, 1-1 ja 1-2 , joten 1.90 kahdesta tai kolmesta maalista todella maistuu. Hyödynnä Kingin Valioliigavihje! 

Torstai, 13.8: Bryne – Strommen (Norjan Adeccoliiga) 1 (1.95, Optibet )

Norjan ykkösdivari kuuluu Kingin tietosektoriin, believe or not. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi 2-2 pistejakoon. Bryne pääsee nyt kotonaan hakemaan täyttä pistepottia ja on sitä myöten myös suuri suosikki ottelun voittajaksi. Strommen on sarjassa kolme pistettä Bryneä edellä ja kiinni nousukarsintapaikassa Norjan korkeimmalla sarjatasolle. Sarjan maalirikkan joukkue Bryne vetää siis tutusti riskitaso tapissa, jonka tähden tasuri ei ole vaihtoehto ja liki kahden kotikerroin maistuvaakin maistuvampi valinta. Hyödynnä Kingin betsivihjeet ja Nappaa lapulle!

Keskiviikko, 12.8: Hearts – Motherwell (Skotlannin Valioliiga) 1 (1.70, Optibet )

Hearts palasi ryminällä Skotlannin korkeimmalle sarjatasolle ja on materiaaliltaan luokkaa tai kaksi parempi kuin vastustajansa Motherwell. Tynecastle stadium rätisee pommin varmasti liitoksistaan kun purppura sydämet marssivat kentälle. Erittäin aggressiivinen Dumfries-kannattajaryhmä lyö painetta tuomarille läpi ottelun ja pelaajat eivät kertakaikkiaan voi olla antamatta parastaan. Hearts ei hävinnyt kertaakaan valmistavalla kaudellaan ja on valmis lähettämään Motherwellin kotiinsa ilman pisteen pistettä.. Hyödynnä Kingin betsivihjeet ja Nappaa lapulle!

Optibet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonus helpolla kierrätysvaatimuksella (10x). Sekä joka maanantai kolme 10€ ilmaisvetoa, jos olet pelannut edellisviikkona 100€:lla. Optibet tarjoaa veikkausliiga faneille myös mahtavan lisäaika-bonuksen, jolloin hävitty veto palautetaan jos lisäajalla syntyy ratkaisu! OTA BONUS TÄSTÄ!

Betsivihjeet: Optibet Bonus

Tutustu Optibet-rahapelisivustoon 10 ilmaiskierroksen avulla. Ei vaadi talletusta ja ilmaiskierrokset ovat Starburst-automaattiin.

Klikkaa banneria ja nauti kierroksista!

Tiistai, 11.8: Barcelona – Sevilla (Super Cup) Messi tekee ensimmäisen maalin (3.70, Optibet )

Super cup, joka pelataan siis Mestareiden liigan ja Eurooppa liigan voittajien välillä Georgiassa. Barcelonasta on tullut koko maailman joukkue, joten puolueettomalla maaperällä se saanee enemmän tukea paikallisilta ja nauttii hienoisesta “kotiedusta”. Barcelonan voitolle tarjotut kertoimet on kuitenkin vedetty niin alas, ettei ottelusta saa hyvällä tahdollakaan pelattavaa kohdetta. Näin ollen lähdetään siitä ajatuksesta, että Leo Messi osuu ja ratkaisee ottelun omalla henkilökohtaisella osaamisellaan. Messin ensimmäisestä maalista tarjottu 3.70 on hienoinen ylikerroin, sillä mies onnistuu tekemään avausosuman keskimäärin yhdessä kolmesta ottelusta. Super Cup varmasti sytyttää Argentiinalaistähden, sillä Copa American haavat pitää pikaisesti parantaa. Hyödynnä Kingin pitkävetovihjeet ja Nappaa lapulle!

Sunnuntai, 9.8: RoPS – Lahti 2 (3.45, Optibet )

Sunnuntainakaan Kingi ei lepää vaan iskee tiskiin veikkausliigavihjeet: Kingi on pitkin kautta toitottanut, ettei Malisen rovaniemeläis poppoo voi haastaa tosissaan HJK:ta sillä materiaalilla mikä heillä on käytössään sen kapeudesta johtuen. RoPS saa edelleen pelikelvottomia kertoimia, joten kokeillaan päinvastaista ja panostetaan uutta nousua tekevään Lahteen. Palaset Toke-Korkeakunnaksen palapelissä tuntuvat viimein loksahtelevan kohdilleen ja komea vieraskerroin 3.45 on tätä taustaa vasten kokeilemisen arvoinen riski. Materiaaliltaan Lahti on vähintään RoPS:n tasoinen nippu ja ilman pohjoisen hurmosta, kertoimet eivät olisi tätä luokkaa. Stone Cold Betsikingi ei tunteile, vaan iskee ylikertoimeen kiinni kuin sika limppuun. Hyödynnä Kingin pitkävetovihjeet ja Nappaa lapulle!