Valioliigakohteita 2-10.1 – Räjäytä pelikassa

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

Vanhoja pelivihjeitä 2-10.2016

V eikkausvinkit 2.1: Manchester United – Swansea (Valioliiga) X2 (2,55, Unibet) & 1 puoliaika alle 0,5 maalia (2,70, Unibet) United venytti voitottomien otteluiden putkeaan taas yhdellä ottelulla, kun se tasasi pisteen Chelsean kanssa Old Traffordilla. Swansean peli taasen on parantunut oleellisesti Monkin potkujen jälkeen, sillä se on nyt kolmen tappiottoman pelin putkessa. Swansea on viime aikoina lisäksi pelannut äärimmäisen vähämaalisia matseja, sillä kolmessa viimeisessä sille ei ole tehty maaliakaan ja se on itse tehnyt tasan yhden. Maalinteko-ongelmien kanssa painiva United tuskin on siis kovin montaa häkkiä taiteilemassa.

 Veikkausvihjeet 2.1: Leicester – Bournemouth (Valioliiga) 1 (2,00, Unibet)

Kettupaidat ovat olleet todellinen komeetta läpi kauden ja Vardyn pitäisi olla tässä ottelussa täydessä iskussa. Mahrez oli todella hyvä Cityä vastaan, joten odotettavissa on että kaksikko osuu Bournemouthia vastaan. Bournemouth oli huikeassa iskussa ennen joulua, mutta nyt sen pelissä näkyy taantumisen merkkejä. Bournemouth tekee maksimissaan yhden maalin Lesteriä vastaan ja se ei kyllä millään tule riittämään. Tasan kakkosella on aivan pakko kokeilla Ranierin nipun voittoa! BOOM!

Veikkausvihjeet 2.1: Venäjä – Tanska (Nuorten MM-kisat) Tanska +4,5 (1,60, Optibet)

Tanska lähtee liikkeelle puolustuksen kautta ja se on pystynyt roikkumaan isompiensa kyydissä varsin kelvollisesti ottelusta toiseen! Venäjä taasen ei ole missään vaiheessa juuri vakuuttanut, ja vaikka se toki suuren suuri ennakkosuosikki onkin, ei se välttämättä kykene murskaamaan Tanskaa yli neljän maalin marginaalilla. Tähän Kingi uskoo ja luottaa samalla siihen, että Tanska selviytyy Venäjän kyydissä riittävän hyvin, jotta betsi napsuu kohdilleen!

Veikkausvihjeet 3.1: St Johnstone- Aberdeen (Skotlannin Valioliiga) 2 (2,10, Optibet)

Kotijoukkue ei kolmessa aikaisemmassa pelissään onnistunut tekemään maaliakaan ja sen formi on kovasti laskusuuntainen. Vierasjoukkue Aberdeen taasen porskuttaa vahvassa myötäisessä, sillä sen viimeisestä tappiosta on todella kulunut aikaa. Kaava on tuttu, Adam Rooney maalaa ja Aberdeeniläiset juhlivat. Aberdeenin on voitettava peli jos se meinaa vielä tavoitella mestaruutta, Kingi uskoo että tämän takia se hakee tarvittaessa riskilläkin voittoa ja tasuriin tämä ei pääty. Koska St Johnstone ei tunnu osuvan maalipuiden väliin, kokeilee Kingi ilomielin paremman materiaalin omaavaa Aberdeeniä. Cmon Dandies! Boom, boom, boom!

Vetovihjeet Valioliigaan 3.1: Crystal Palace – Chelsea (Valioliiga) 2 (2,05, Unibet)

Valioliiga pitkäveto: One more time Blues! Kingi antaa Chelsealle vielä yhden mahdollisuuden, sillä Palacea riivaavat loukkaantumiset ja se on jäänyt pitkälti niiden tähden kahdesti nollille. Chelsea ei edelleenkään ole lennossa, mutta Hiddink on saanut joukkueen moraalia kohotettua ja esimerkiksi ongelmapelaaja Costa iski kahdesti Watfordin verkkoon ja palaa tähän otteluun. Äskettäin John Obi Mikel sanoi, että pelifiilis on nyt aivan eri tasolla ja se alkaa näkyä myös tuloksissa ennemmin tai myöhemmin. Kingi uskoo, että Chelsea hakee varamiehisestä Palacesta maalin tai kahden vierasvoiton ja Lontoossa ruvetaan hiljalleen palaamaan normaaliin marssijärjestykseen.

Liiga 3.1: Ilves – SaiPa (Liiga) 2 (2,35, Optibet)

Liiga pitkäveto: SaiPa on sarjassa neljäntenä, Ilves vasta neljästoista. Lisäksi Lappeenrantalaisilla on meneillään varsin hyytävä vierasputki, sillä se on voittanut nyt peräti viisi vierasottelua putkeen. SaiPan puolesta puhuu myös sen formi, sillä se on ottanut nyt kolme voittoa putkeen: lyömällä Ässät 2-5, Lukon 0-3 ja Pelicansin 5-1. Ilves sen sijaan on voittanut kuudesta viime pelistään ainoastaan yhden, ja mikäli Toivonen ei pelaa todellista unelmailtaa, matkaavat pisteet tässäkin kohtaamisessa Lappeenrantaan! Huomionarvoista lienee sekin, että SaiPa on voittanut joukkueiden kolme viimeistä kohtaamista.

 

4.1: Dynamo Moskova – SKA (KHL) 2 (2,40, Optibet)

Pitkävetovihjeet KHL: SKA pelaa poikkeuksellisen heikkoa kautta, mutta sen materiaali on silti äärimmäisen kova. Viimeisestä kuudesta pelistään se on voittanut neljä, mikä on varsin kohtuulline saldo. Vastustaja Dynamo Moskova puolestaan on voittanut ainoastaan yhden – kuudesta viime pelistään, eikä se ole pelillisestikkään vakuuttanut.  SKA saa voitostaan niin hyvän kertoimen, että sen voittoa on pakko painaa lapulle.  Shipachyov, Kovalchuk ja kumppanit kaatavan Dynamon vaikka sitten yksilötaidoillaan!

 Pelivihjeet 4.1: Ruotsi – Suomi (Nuorten MM-kisat) yli 6,5 maalia (2,25, Unibet)

Pelivihjeemme Nuorten MM-kisoihin ovat osuneet kovalla prosentilla! Ottelun lopputulosta ei uskalla veikata, mutta korkeita maalimääriä on sitä vastoin aivan pakko kokeilla. Kyseessä on kaksi taitavaa joukkuetta, ja Suomen jokaisessa pelissä on paukkunut vähintään kuusi maalia. Ruotsin ottelut ovat keskimäärin olleet vähämaalisempia, mutta Kingi uskoo vakaasti Pula-aho ketjun muuttavan tämän seikan. Kaapo tulee vartioimaan Suomen maalia ja on kovassa vireessä, ohittamaton ei hänkään kuitenkaan ole. Ruotsin taiturit tykittävät kyllä muutaman kaapin. Näin ollen on pakko kokeilla, josko myös välierävaiheessa nähtäsiin maalijuhla!

5.1: Ruotsi – USA (Nuorten MM-kisat) 1 (2,25, Unibet)

Ruotsi ja USA! Kaksi joukkuetta, joista kumpikaan ei venynyt parhaimpaansa välierissä ja joilla muuten on loistavat kisat takana. Alkulohkossa Ruotsi voitti tiukan kamppailun niukasti 1-0. Kingin papereissa länsinaapuri on suosikki tänäänkin, sillä iso kaukalo ja äärimmäisen vakuuttava maalivahtipeli, kääntävät puntteja länsinaapurin suuntaan. Kingi luottaa myös siihen, että Ruotsilla on enemmän motivaatiota pelata pronssista ja se vie ottelun myös tunnepuolella. Lisäksi jenkit hölmöilivät Venäjää vastaan sen verran urakalla, että samaa rataa jatkamalla voittajasta ei ole epäselvyyttä.

5.1: Suomi – Venäjä (Nuorten MM-kisat)  Venäjä alle 2,5 maalia (1,80, Unibet)

Suomi on Kingin papereissa voittajasuosikki, mutta Venäjän alle 2,5 maalia on vielä asteen houkuttelevampi kohde. Itänaapuri ei ole Suomea vastaan pelaamansa avausottelun jälkeen juuri maaleilla juhlinut ja Ruotsia vastaan Suomen jäähykuri, joukkuepuolustaminen ja Kaapo Kähkönen antoivat osviittaa siitä, kuinka vaikea Suomelle on parhaimmillaan tehdä maaleja. Finaali on lisäksi finaali, ja joukkueet varmasti lähtevät otteluun puolustuksen kautta. Kingi uskoo, että mitään suurta maali-iloittelua ei ole tiedossa ja Venäjä jää korkeintaan kahteen osumaan.

Pitkävetovihjeet liiga 5.1: HPK – JYP (Liiga) 2 (2,15, Optibet)

Liiga pitkäveto: JYP on voittanut jo läjän pelejä putkeen ja sen peruspelaaminen näyttää todella hyvältä. Jyväskyläisryhmän kerroin heikkoa Kerhoa vastaan on todella herkullinen, sillä HPK on onnistunut tekemään enemmän kuin yhden maalin kuudessa viime pelissään vain kerran. JYP on kaiken lisäksi vielä hyvin organisoitu ryhmä, jota vastaan on vaikea tehoilla. Materiaalierokin on joukkueiden välillä suurehko. Rinkelinmäki on toki vaikea paikka pelata, mutta kun kaikki muu puhuu jyväskyläisten voiton puolesta ja kerroin sen voitolle on todella kova, ei tässä ole muuta mahdollisuutta kuin tykittää kakkonen moukaripanoksella lapulle!

5.1: Blues – KooKoo (Liiga) 1 (2,25, Optibet)

KooKoo pöllytti Bluesia kotonaan 3-0 ja nyt on revanssin paikka. Espoolaiset ovat pelanneet varsin heikosti ja materiaalissakaan ei ole kehumista. Kingi kuitenkin uskoo, että Blues on niin sisuuntunut tappiostaan, että hakee kotonaan niukan voiton. BOOM!

Serie a 6.1: Juventus – Hellas Verona (Serie A) 2-0 (6,25, Unibet TV) & 3-0 (7,00, Unibet TV)

Serie a pitkäveto: Materiaalietu Juventuksen hyväksi on valtava ja se pelaa kaiken lisäksi kotonaan! Juven voittokerroin on kuitenkin pelikelvoton, joten kaivetaan peli-ideat muualta. Veronalaiset ovat tehneet seitsemässä pelissä putkeen maksimissaan yhden maalin ja Juventus on Italiassa se joukkue, jota vastaan maalin tekeminen on kaikkein vaikeinta. Buffon, Barzagli, Chiellini ja kumppanit pitänevät siis nollan. Koska Verona tuskin yrittää juuri pelata, ottelusta on turha odottaa suurta maalijuhlaa. Kingi uskoo, että Juven 2-0 tai 3-0 voitto tärähtää maaliin ja rahoille tulee todella vastinetta! BOOM! Ottelun näät Serie A live stream -lähetyksen Unibet TV:stä klo 16:00!

la liga 7.1: Eibar – Las Palmas (Copa Del Rey) 1 (1,85, Unibet)

Eibar on kivikova kotijoukkue ja Las Palmas umpisurkea vierasjoukkue. Kaiken lisäksi Eibar on voittanut kolme – neljästä viime pelistään, kun taas Palmas on kerännyt pisteitä oikeastaan vain kotonaan. Eibar panostaa cupiin täysillä ja voittaa kyllä nykyisellä vireellään Palmasin miltei kaksi kertaa – kolmesta. Espanjalaiset ovat siis pakkovalinta lapulle! BOOOM!! La liga pitkäveto tuottamaan tällä pelivihjeellä!

8.1: PSG – Bastia (Ligue 1) PSG voittaa kahdella maalilla (4,30, Unibet)

PSG on ehdoton ennakkosuosikki ja voittanut pelin toisensa jälkeen, Ranskassa sille ei ole pysäyttäjää! Bastia on materiaaliltaan selkeästi heppoisempi, mutta se ei ole hävinnyt viimeisestä kolmesta pelistään yhtäkään ja on saalistanut kaksi voittoa putkeen. Pariisilaisjätin kyydissä se tuskin kuitenkaan pysyy, Kingi ei kuitenkaan usko murskajaisiin, joten PSG:n tasan kahden maalin voitto kuulostaa hyvältä pelivalinnalta. Varsinkin kun kaksi – viidestä viime kohtaamisesta on päättynyt juuri PSG:n kahden maalin voittoon! ISO MOUKARI MATKAAN!

Valioliigavihjeitä FA Cup 9.1: Wycombe Wanderers – Aston Villa (FA CUP) 1  ja tasapeli ei vetoa (3,1, Unibet TV)

Pitkäveto on parhaimmillaan kun pääsee katsomaan FA Cup otteluita läpi päivän Unibet TV:stä. FA Cup on altavastaajien turnaus, jossa joka vuosi rakentuu sankaritarinoita. Kingi uskookin, että Wycombe lyö Aston Villan, joka keskittää kaiken tarmonsa säilymiseen Valioliigassa. Villa ei ole voittanut valioliigassa yhtäkään ottelua avauskierroksen jälkeen, kun taas Wycombe on ollut huikeassa iskussa kaksi sarjaporrasta alempana. Materiaalivertailussa Villa vie toki voiton, mutta Kingi uskoo, että se haluaa ulos cupista keskittyäkseen Valioliigaan. Uusinta-otteluakaan Villa tuskin haluaa, joten tasurin voi jättää pois kerrointa heikentämästä.! PS. Unibet tarjoaa myös 10€ ilmaista pelirahaa pokeriin ilman talletusta, jotka saa tästä!

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me