Växjö Lakers – JYP live stream – CHL finaali 6.2 (Finaali) (Unibet TV).  Katso ilmaiseksi CHL-kauden huipentuma tiistaina ja jännitä voittajaa. Lue seuraavaksi ohjeet, miten saat Jypin ja Tapparan välisen CHL-playoff ottelun näkymään Unibet live stream palvelun avulla suorana lähetyksenä. Lue seuraavaksi ohjeet ottelun katseluun, jos sinulla on kiire tv-lähetykseen, niin avaa pelitili heti tästä

Katso CHL Finaali stream ja nauti tarjouksesta!

chl finaali stream

 • Kaikki tämän sivun kautta rekisteröityneet ja 20€ tallettaneet saavat 7.2 Unibet-tilleen 20€ ilmaisvedon
 • Saat myös kaikki normaalit Unibet-edut, kuten 100% vedonlyöntibonuksen 200€ asti.
 • Suoraan lähetykseen pääset valitsemalla vedonlyönnistä ”Växjö Lakers – JYP”-pelikohteen ja klikkaamalla ”Unibet TV”-merkkiä
 • Klikkaa nyt alapuolen laatikkoa ja avaa pelitili! 20€ ilmaisvedon saat automaattisesti!
tps chl stream

Växjö Lakers – JYP live stream – CHL finaali 6.2 klo 19:45

Ruotsalainen seura on korjannut CHL:ssä mestaruuden vuosina 2015, 2016 ja 2017 eli aina kun nykymuotoista CHL:ää on pelattu. Tälläkin kertaa on suhteellisen iso mahdollisuus siihen, että historiaa toistaa itseään. Kingi ei kuitenkaan usko, että tämä spektaakkeli olisi niin itsestään selvä kuin kertoimet antavat ymmärtää. Jypillä on hyvä mahdollisuus katkaista ruotsalaisten putki. Kyse on kuitenkin yksittäisestä ottelusta, ei koko sarjasta.

Växjö on tietysti todella kova joukkue ja se johtaa melko isolla marginaalilla SHL:ää. Sen kausi on ollut suorastaan timanttinen ja tähtäimenä ei olekaan mikään muu kuin tuplamestaruus. Jyppi on kuitenkin sekin pelannut hyvän kauden kotoisessa Liigassa. Lisäksi kannattaa muistaa sellainen asia, että JYP on pärjännyt mainiosti esimerkiksi Kärppiä vastaan, joka pelaa hyvin samantyyppistä jääkiekkoa kuin Växjö.

Ottelu pelataan Ruotsissa ja tämä tietysti myös tukee Lakersin voittoa. KIngin papereissa Växjön materiaali- ja kotietua kuitenkin painotetaan liikaa ja unohdetaan se fakta, että finaali on aina oma tapahtumansa. JYP:iä on myös aliarvioitu pelitavallisissa teemoissa, sen pelitavan pitäisi sopia melko ideaalisti Växjöä vastaan. Nyt on siis kaikkien aikojen paikka katsoa ilmaiseksi kun Jyppi toistaa vuoden 1995 sankariteon Ruotsin maaperällä. TÄÄ ON JYPINKYLÄ!

Pitkävetovihje: (CHL Finaali) 2 – vierasjoukkueen voitto varsinaisella peliajalla (3,30, Unibet)

CHL finaali live stream – katso ilmaiseksi

 • Avaa pelitili tästä tai kirjaudu pelitilillesi
 • Tämän sivun kautta rekisteröityneet ja 20€ tallettaneet saavat 7.2 Unibet-tilleen 20€ ilmaisvedon
 • Täytä tarvittavat tiedot ja tee talletus (10-10 000€) kotimaisen verkkopankin tai luottokortin avulla. Unibet suomenkielinen ja 100% turvallinen vedonlyöntisivusto

Jyp tappara stream

 • Tietojen täyttämisen ja talletuksen jälkeen valitse pääsivun valikosta ”vedonlyönti

 • Kirjoita hakukenttään ”JYP” tai ”Växjö Lakers” tai ”CHL” ja pääset live stream -lähetykseen painamalla ”Unibet TV”-merkkiä

chl finaali live stream

Klikkaa ja katso CHL finaali live stream

Unibet TV näyttää ilmaisena CHL finaalin netissä! Voit katsoa tänään Frölunda Indians – Sparta Praha ottelun klo 20.05 alkaen! Betsikingi kertoo tällä sivulla ohjeet, tai jos haluat varmistaa välittömästi paikan lähetyksestä, niin siirry tänne ja avaa pelitili!

CHL finaaliFinaalin näyttää Unibet TV. Uudet pelaajat saavat 100% talletusbonus Unibetille ja kaupanpäälle 10€ riskittömän mobiilivedon. Ohjeet ottelun katsomiseen:

 • Siirry Unibetin sivuille Betsikingin linkeistä, kuten alapuolen laatikosta
 • Avaa pelitili ja tee väh. 20€ talletus.
 • Kaikki tämän sivun kautta rekisteröityneet ja 20€ tallettaneet saavat 7.2 Unibet-tilleen 20€ ilmaisvedon
 • Avaa vedonlyöntiosio ja valitse jääkiekon mestarien liiga
 • Näät kohdelistalla ottelun, ja sen ohessa Unibet TV-logon
 • Paina logoa ja CHL finaali live stream käynnistyy
 • Ottelun katsominen ei vaadi vetojen asetusta!

Växjö Lakers – JYP: CHL finaali 6.2.2018!

CHL finaali on toki vedonlyöntikohteena myös muilla vedonlyöntisivuilla. Kingi suositteleekin kovia pelureita lunastamaan mahtavia vedonlyöntibonuksia seuraavilta sivustoilta. Ottelun vihjeenä on Jypin voitto, joten suomalaisten puolesta kannattaa tällä kertaa betsata.

cherrybetleovegas
superlenny

PS. Muista katsoa CHL finaali live stream eli Växjö Lakers – JYP live stream klo 19.45!