vihjekisa – jaa vihjeitä ja voita!

Kuukausittainen kisa koville vinkkimiehille – voita mahtavia palkintoja!

lue ohjeet ja osallistu heti

Betsikingin vihjekisasta voitat vaihtuvia palkintoja, joka kuukausi. Löydät kilpailun pisteseurannan myös tältä sivulta! Lisäksi korkeimman yksittäisen kertoimen kiinni saanut palkitaan!

Kisaan osallistuminen on helppoa ja ei vaadi sinulta kuin Unibet-pelitilin ja sen, että olet betsannut kisa kuukauden aikana Unibetillä väh. kerran. Lisäksi muista lähettää seuraavan päivän vihjeet aina edellispäivänä ennen 23.00! Voit vinkata useamman vihjeen kerralla usealle eri päivälle.

Aktiiviset vihjaajat saavat oman sivun, johon pääset itse vaikuttamaan, ja jota voit jakaa somessa ja muualla! (Vaatii vähintään 15 julkaistua vihjettä.) 

Palkinnot jaetaan aina kuukauden Top-5 vihjaajille ja yhdelle korkeimman yksittäisen kertoimen kiinni saanneelle. Vähimmäinen osallistujamäärä, jotta kisassa jaetaan palkintoja on 10 osallistujaa.

unibet vetovihjeet

top 5: palkinnot

 • 1. sija 200€ lahjakortti Verkkokauppaan.
 • 2-3. sijat: 40€ S-lahjakortti.
 • 4-5. sijat: Unibet tuotepaketti (college+pipo/lippis).
 • Korkeimman kertoimen kk-kisassa kiinni saanut 40€ S-lahjakortti
 • Kaikkien kisaan osallistujien kesken arvotaan vuoden lopussa 500€ matkalahjakortti, joten jo yhdellä jaetulla vinkillä voit voittaa!

Palkinnot toimitetaan viikko-kaksi kisan jälkeen ja voittajiin otettaan yhteyttä s-postilla. Palkinnot vaihtelevat kuukausittain.

lue ohjeet ja säännöt

Osallistut kisaan julkaisemalla omia vetovihjeitä, jotka julkaistaan Betsikingin sivuilla.

 • Täytä lomakkeen tiedot ja anna hyvät perustelut vihjeelle.
 • Jokaisesta osuneesta vihjeestä pisteitä kerroinx100 (eli 2.00 kerroin = 200pistettä. (Kerroin sen hetken mukaan, kun betsikingi julkaisee vihjeen).
 • 5 kuukauden parasta palkitaan ja 1. korkeimman kertoimen kiinni saanut.
 • Vähintään 10 vihjaajaa, jotta palkinnot jaetaan.

Tarkemmat säännöt:

 • Kisa aika on aina yksi kalenterikuukausi, ja kisaan voi osallistua missä vaiheessa kuukautta tahansa.
 • Sinulla täytyy olla Unibet-pelitili
 • Ja yksi pelattu veto kuukauden aikana
 • 15 julkaistun vihjeen jälkeen saat oman vihjesivun betsikingi.info sivustolle!

kirjoita nyt vihjeesi ja osallistu kisaan!

Muista lähettää vihjeesi edellisenä päivänä ennen klo 23.00, että Kingi ehtii julkaista ne ennen ottelun alkamista. Huom! Vain yksi kohde kerralla ja  jos haluat julkaista useamman vihjeen täytä lomake useamman kerran. Voit myös lähettää usemman vihjeen etukäteen. Muista ilmoittaa haluamasi kisanimimerkki, ellet halua, että julkaisemme Unibet-käyttäjätunnuksesi muodossa ”Betsikingi > Be###kingi”.

Uusi vai vanha kisaaja?

Pitkäveto vai Tulosveto

6 + 9 =

tulosseuranta  kisaajille

kisaajien vetovihjeet tänään

löydät kisaajien vihjeet jatkossa myös tältä sivulta!

TPS – HIFK 20.4.2018: vihjekisan vihje

TPS – HIFK 20.4.2018: vihjekisan vihje TPS – HIFK 20.4.2018 - Lue kisan pitkävetovihje Vihjekisan osallistuja: NarcosSNA Uudet vedonlyöntisivut! perustelut TPS – HIFK pelivihjeeseen TPS on pettymyksensä huuhtonut jo kurkusta alas. Edarin jätkistä tätä ei voi...

lue lisää

Real Oviedo – Valladolid 20.4.2018: vihjekisan vihje

Real Oviedo - Valladolid 20.4.2018: vihjekisan vihje Real Oviedo - Valladolid 20.4.2018 - Lue kisan pitkävetovihje Vihjekisan osallistuja: henxteri Uudet vedonlyöntisivut! perustelut Real Oviedo - Valladolid pelivihjeeseen Oviedo on voittanut kauden 16 kotiottelusta...

lue lisää

Leicester – Southampton 19.4 – Vihjekisan vihje

Leicester – Southampton 19.4.2018: vihjekisan vihje Leicester – Southampton 19.4.2018 - Lue kisan pitkävetovihje Vihjekisan osallistuja: JPH Uudet vedonlyöntisivut! perustelut Leicester – Southampton pelivihjeeseen Äärimmäisen tasainen ennakkoasetelma puoltaa sitä,...

lue lisää

TPS– SJK 15.4.2018: Vihjekisan vihje

TPS– SJK 15.4.2018: vihjekisan vihje TPS– SJK 15.4.2018 - Lue kisan pitkävetovihje Vihjekisan osallistuja: JPH perustelut TPS– SJK pelivihjeeseen SJK otti yllättäen kuokkaan kauden ekassa matsissa ja nyt tilanne on sellainen, että olisi vähän pakko alkaa voittamaan...

lue lisää

Málaga – Real Madrid 15.4.2018: Vihjekisan vihje

Málaga - Real Madrid 15.4.2018: vihjekisan vihje Málaga - Real Madrid 15.4.2018 - Lue kisan pitkävetovihje Vihjekisan osallistuja: SImakki88 perustelut Málaga - Real Madrid pelivihjeeseen Madridilla meinasi ottaa ohraleipä, kun keskiviikkona Juventus kävi vääntämässä...

lue lisää

Newcastle – Arsenal 15.4.2018: Vihjekisan vihje

Newcastle – Arsenal 15.4.2018: vihjekisan vihje Newcastle – Arsenal 15.4.2018 - Lue kisan pitkävetovihje Vihjekisan osallistuja: Ylä-Junttila69 perustelut Liverpool - Manchester City pelivihjeeseen Arsenal on ilmiliekeissä ja Newcastle pääsee tässä statistin rooliin...

lue lisää

AK Bars Kazan – CSKA 14.4.2018: Vihjekisan vihje

AK Bars Kazan – CSKA 14.4.2018: vihjekisan vihje AK Bars Kazan – CSKA 14.4.2018 - Lue kisan pitkävetovihje Vihjekisan osallistuja: JPH perustelut AK Bars Kazan – CSKA pelivihjeeseen AK selvitti tiensä finaaliin ja niin teki CSKA. Jos miettii joukkueiden kohtaamia...

lue lisää
Sivu 1 (5)12345

miksi osallistua vihjekisaan?

Voita mahtavia palkintoja jakamalla omia vihjeitä!

Voit voittaa mahtavia palkintoja

Joka kuukausi parhaat viisi vihjaajaa palkitaan mahtavin palkinnoin! Eli omien vihjeiden jakaminen kannattaa myös rahallisesti!

aktiivisille vihjaajille henkilökohtainen sivu

Tulemme tarjoamaan aktiivisille pelaajille mahdollisuuden olla mukana rakentamassa henkilökohtainen profiilisivu, josta omat vihjeet löytyvät helposti ja ne on myös helppo jakaa helposti!

Oletko kova somevihjaaja? Lue seuraava tarkasti:

mahdollisuus jakaa omia vetovihjeitä somessa!

Voit jakaa omat vihjeesi suoraan sivuiltamme someen  ja näyttää muille kuin taitava vedonlyönnin ammattilainen oikeasti olet.

tarkemmat ehdot ja säännöt vihjekisaan

Kisaan osallistutaan julkaisemalla omia vetovihjeitä, jotka julkaistaan Betsikingin sivuilla. Kisa pyörii aina kuukauden 1. päivä – viimeinen päivä.

 • Jokaisesta osuneesta vihjeestä pisteitä kerroinx100 (eli 2.00 kerroin = 200pistettä
 • 5 kuukauden parasta palkitaan.
 • Vähintään 10 vihjaajaa, jotta palkinnot jaetaan. Kingillä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja kisan aikana, jos väärinkäytöksiä esiintyy.
 • Vuoden lopussa arvotaan 500€ arvoinen matkalahjakortti kaikkien osallistujien kesken. Osallistuminen ei vaadi kuin yhden jaetun vihjeen!
 • Emme julkaise kisaajien nimiä tai muita tunnistautumistietoja. Ainoastaan ilmoittamasi kisanimimerkin.
 • Kisaan osallistumiseen vaaditaan Unibet-pelitili ja yksi pelattu veto kisakuukauden aikana
 • Palkinnot toimitetaan Kingin puolesta väh. seuraavan kalenterikuukauden aikana kisan päättymisestä.
Seuraa meitä
saat meihin parhaiten yhtyden seuraavin tavoin:
skype: betsikingi
betsikingi@gmail.com

UNIBET ETU: 100% +
2X20€ ILMAISVEDOT!

 • Normaali 100% bonus + 2x20€ ilmaisvedot
 • Vain uusille pelaajille
 • Ilmaisvedot maksetaan 23.4 ja 30.4
 • Voim. 29.4 asti
close-link