Magnitogorsk voitti oman sarjansa Sibiriä vastaan 4-1; UFA joutui vääntämään Omskin kanssa paljon kovemmin ratkaisemalla sarjan vasta legendaarisessa game sevenissä. Näin ollen Magnitogorskilla on takanaan jokseenkin pitkä huili, kun taas UFA pelasi edellistä sarjaansa vielä sunnuntaina. Kingi uskoo, että tauosta on Magnitogorskille hyötyä, sillä kyseessä on kuitenkin vain viikon huili ja se pääsee konferenssifinaaliin hyvin levänneenä. Mozyakin on Magnitogorskin johtava pelaaja, mutta myös Kovar, Zaripov, Wolski ja kumppanit kykenevät tehoilemaan. UFA:n peli on toisinaan liikaa Omarkin ja Grigorenkon varassa, ja Magnitogorskilla on totisesti ollut aikaa opiskella heidän pysäyttämistään…. Laajemman materiaalin omaava, hyvin levännyt ja kotonaan vahva Magnitogorsk on hyvin vahva suosikki ensimmäiseen osaan ja miltei kakkosen kerroin otetaan kyllä ilolla vastaan!

Come On tarjoaa 10€ talletuksella 50€ peleihin vain 6x kierrätyksellä!

24.3: Torstai: Pelicans – HIFK (Liiga) 1, ComeOn Pelaa!

Sarja näytti jo olevan taputeltu, kunnes kolmannessa ottelussa Stadissa tapahtui jotain kummallista. Tarkemmin määriteltynä Pelicans haki mittaamattoman arvokkaan päänahan petoluolasta hienolla 2-4 vierasvoitollaan. Lahen pussinokat ovat siis varmasti hurmoksessa, kun sarja jatkuu tänään Lahdessa. Pelicans on nälkäinen ja se tulee varmasti valtavalla latauksella otteluun. HIFK on edelleen parempi joukkue, mutta henkistä puolta ei voi jättää kuponkia laatiessa huomioimatta, ei ainakaan kun IFK:n tolppien välissä seisoo VIlle Husso. Husso on “pettänyt” joukkueensa aiemmin niin nuorten MM-kisoissa kuin viime kauden pudotuspeleissäkin. Pään kestävyys on edelleen pieni kysymysmerkki ja Pelicansin saamat kertoimet puoltavat vahvasti tämän kortin katsomista. Go Pussinokat, tehkää tästä sarjasta vielä trilleri!

Come On tarjoaa 10€ talletuksella 50€ peleihin vain 6x kierrätyksellä!

Avaa tili Casumolle ja nappaa 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta ja ensimmäisellä talletuksella 200 ilmaiskierrosta ja 1200€ bonus sekä hieno t-paita!

Ohjeet Casumo t-paidan lunastukseen:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 10€ aikavälillä ja tili tulee avata tämän sivun linkistä
  2. Talletuksen jälkeen lähetä osoitteesi ja käyttäjätunnuksesi: betsikingi@gmail.com
  3. Jää odottamaan lisätietoja.

Avaa tili ja pelaa ainakin ilmaiskierrokset!Samalla pääset nauttimaan hienosta palkinnosta!