HIFK – Tappara – Viides liigafinaali

Tappara23.4: HIFK – Tappara (Liigafinaalit) Maalintekijävedot (16.00 – 24.00), Unibet) Pelaa tästä!

Tällä kertaa ei lähdetä veikkaamaan voittajaa, vaan haetaan jättimäistä kalaa ensimmäisen maalintekijän muodossa! IFK on ollut kotonaan murskaavan hyvä ja siitä lähdetään liikkeelle, että petoluolan maalitorvi soi jälleen. IFK:n kertoimet ovat kuitenkin tasoa pelikelvottomat, joten haetaan osuma avausmaalintekijästä, ja laitetaan seuraava kombo sisään! Hinta 50€ eli 10€ viidelle pelaajalle!

Hintz avausmaali: 16×10 = 160€ (Liikkuva ja huikealla itseluottamuksella operoiva playoff pelaaja joka pääsee pelaamaan IFK:n kärkipelaajien kanssa)

Ikonen avausmaali:16×10 = 160€ (Taikuri, joka saattaa vetää kanin hatusta koska tahansa, Kingin papereissa selkein ylikerroin)

Elkins avausmaali: 17×10 = 170€ (Kokenut ja laadukas pelaaja, joka tekee rumaa jälkeä maalin edustalla, ei olisi suuri yllätys avausmaalin tekijäksi)

Auvity avausmaali: 24×10 = 240€ (Tulessa oleva huippuluistelija ja YV peloite, Auvity voi hyvinkin huudattaa petoluolaa ensimmäisenä)

Taimi avausmaali: 24×10 =240 (On menettänyt hieman ykköspakin rooliaan, mutta kiekollisesti erinomainen kaveri, ja pelaaja jota ei näissä betseissä voi jättää ulkopuolelle)

 

Seuraa huippuotteluita maksutta!

Haluatko katsoa Bundesliiga, Serie A:ta, La Ligaa tai MLB, NBA sekä huipputennistä jatkossa ilmaiseksi? No, se on onneksi nykyään erittäin helppoa Unibet TV:n välityksellä. Lue seuraavat erittäin simppelit ohjeet ja avaa tältä sivulta tilin, niin saat lisäksi 100% bonuksen ja 10€ riskittömän mobiilivedon. Kierrätysvaatimus naurettavan helppo eli vain 4x.

 1. Avaa tili tästä
 2. Siirry vedonlyöntiosioon ja selaa alaspäin
 3. Valitse Ekstrat-osio ja klikkaa Unibet TV auki.
 4. Valitse haluamasi ottelua ja nauti live streamista
 5. Unibet tv:n säätäminen koko ruudun tilaan on helppoa.

Liiga: Pelicans - HIFK

Voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu!

Ohjeet 24hbetin kilpailuun:

 1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
 2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
 3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

casumo

Avaa tili Casumolle ja nappaa 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta ja ensimmäisellä talletuksella 200 ilmaiskierrosta ja 1200€ bonus sekä hieno t-paita!

Ohjeet Casumo t-paidan lunastukseen:

 1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 10€ aikavälillä ja tili tulee avata tämän sivun linkistä
 2. Talletuksen jälkeen lähetä osoitteesi ja käyttäjätunnuksesi: betsikingi@gmail.com
 3. Jää odottamaan lisätietoja.

Avaa tili ja pelaa ainakin ilmaiskierrokset!Samalla pääset nauttimaan hienosta palkinnosta!

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä