Voita liput Lahden hiihdon MM-kisoihin 2017: Kingi ja Fastbet järjestävät yhdessä arvonnan, josta yksi onnekas voittaa kahden hengen lippupaketin MM-kisojen Lauantaiklassikkoon 4.3. HUOM! Voittaja jo arvottu!

Liput ovat A3-katsomoon, joten paikat ovat erinomaiset. 4.3 Lahden MM-hiihdoissa on myös suomalaisten kannalta erittäin mielenkiintoista katsottavaa, kun kisapäivänä hiihdetään klo 14:30 Maastohiihdon 30km (v) matka. Tästä matkasta ainakin Kingi toivoo suomalaisille mitalia, joten mikä sen parempaa, kun olla tuolloin paikalla. Lisäksi samana päivänä ohjelmassa on miesten mäkihypyn joukkukilpailu HS130 mäestä!

Lauantaina kisahuumaa tarjoavat myös Monotangot. ilotulitus, MM-afterski ja palkintojuhla Lahden torilla. Luvassa on siis unohtumaton kokemus jokaiselle talviurheilun ystävälle!

Voita liput lahden kisoihin

Kisaan osallistuminen on helppoa!

Fastbet antaa kaikille Betsikingin linkkien kautta tallettaneille mahdollisuuden osallistua arvontaan. Kisaan pääsee mukaan, kun avaa pelitilin Fastbetille ja tekee vähintään 10€ talletuksen.

Muuta ei tarvita! Kilpailuaika on 20.2.2017-1.3.2017 klo 19:00. Arvonnan voittaja saa itselleen 2 lippua 4.3 lauantaille, ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Kingi myös ilmoittaa sivuillaan ja Twitterissä pelaajan Fastbet-nimimerkin onnitellessaan voittajaa. Seuraavaksi kertaamme vielä ohjeet:

  • Avaa pelitili Fastbetille Betsikingin sivujen kautta!
  • Tee vähintään 10€ talletus
  • Jos haluat saat samalla 100% vedonlyöntibonuksen aina 50€ asti, eli jos talletat 50€ saat 100€ pelirahaa.
  • Kaikki uuden pelitilin avanneet ovat mukana arvonnassa!
  • Muista täyttää vielä osallistumislomake Pelitilin avaamisen jälkeen!

Täytä osallistumislomake:

[wysija_form id=”10″]

Säännöt ja ehdot sekä tietoa Fastbetistä:

vOITA LIPUT MM-KISOIHIN

Kilpailuun osallistumisen ainoana ehtona on pelitilin avaaminen Betsikingin sivujen tai somekanavien kautta Fastbetille ja 10€ talletuksen tekeminen. Kilpailun voittaja arvotaan 1.3. Kilpailuaika on 20.2-1.3 klo 19:00. Palkintona on liput kahdelle Lahden 2017 MM-kisoihin A-katsomoon.

Fastbet on suomalaisvoimin vuonna 2016 perustettu suomenkielinen vedonlyöntisivusto ja nettikasino, joka toimii Maltalta käsin. Tämä takaa sen, että kaikki saadut voitot ovat verovapaita. Fastbetin tarkemman arvostelun voit lukea täältä. Sivut ovat tyylikkäät ja toimivat erinomaisesti. Lisäksi voit tallettaa pelitilille rahaa Trustlyn kautta kaikkien suurten suomalaisten pankkien tileiltä. Saat tarvitteassa sivuilta myös suomenkielistä asiakaspalvelua.

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Talviurheilun ystäville lisää luettavaa:

Voita liput lahden kisoihin