5.3 Watford – Leicester ja Everton – West Ham

Päädyit vanhalle sivulle! Suosittelemme tutustumaan uudistettuihin sivuihimme, sillä meiltä löydät runsaasti uusimpia vihjeitä voittavaan vedonlyöntiin. Pääset vinkkeihin esimerkiksi tästä, tästä ja tästä. Etusivulta kannattaa myös tsekata uusimmat artikkelit. Kingi tarjoaa myös parhaat bonukset nettikasinoihin ja vedonlyöntisivuille ja ne kannattaa tarkastaa täältä. Lisäksi tarjoamme ohjeet ilmaisiin live streameihin, ja ohjeet löydät täältä. Tarjoamme esimerkiksi striimit HJK:n europeleihin tästä ja El Clasicoon tästä sekä CHL finaaleihin tästä

  Valioliiga 5.3 Watford – Leicester (Valioliiga) 2 (2,45, Unibet Pelaa vihje!

Valioliigavihjeet kannattaa pelata tämän Kingin bonarin kanssa! Unibetille vielä 6.3 asti 100€ riskitön veto!  Nappaa tästä!

Valioliigavihjeet: Kingillä on seiskan kertoimella saatu betsi Cityn mestaruudelle vielä vetämässä, mutta kyllä jokainen futisromantikko toivoo silti kettujen vievän mestaruuden. Ottelusta tullee tasaväkinen, mitä Leicesterin ja Watfordin matsit ovat viime aikoina olleetkin. Kingi uskoo kuitenkin, että kettulauman hurmio siivittää sen taas yhteen urotekoon. Mahrez ja Vardy ovat hiukan hyytyneet tilastojen valossa, mutta kentällä nämä heput ovat edelleen alati vaarallisia. Lisäksi tulitukea on löytynyt sopivassa määrin esimerkiksi Ulloan ja Albrightonin suunnalta. Watfordin hyökkäys taasen on yhtä suuri kuin Ighalo. Lesterin puolustus on nolannut jo niin monta suurempaakin tähteä tällä kaudella, että Odion Jude jää tällä kertaa maaleitta. Hurmio, parempi formi ja asteen parempi materiaali siivittää ketut voittoon ja iso kerroin takaa railakkaan viikonlopun.

Valioliiga Valioliiga: Everton – West Ham (Valioliiga) 2 (5,10,, Unibet Pelaa vihje!

Valioliigavihjeet: Nyt Unibet tarjoaa selvää houkuttelukerrointa, ja turha luulla ettei tällainen aarre kelpaisi. Evertonin kuusi viimeistä tuovat formin 5-0-1 ja West Ham puolestaan operoi formilla 4-1-1. Ennen kuin kotijoukkuetta ylipelataan rankasti, olisi kaikkien sitä lyövien hyvä katsoa mistä tuo kuuden ottelun putki koostuu: Newcastle, Stoke, WBA, Bournemouth ja Aston Villa, ei ihan sitä parasta A-ryhmää yksikään. West Ham sen sijaan on kaatanut muun muassa huippuvireisin Spursin ja Liverpoolin. Tässä on vissi ero! Hammers on todistanut, että se pystyy kaatamaan isompiaan, vaikka Evertonia emme välttämättä sellaiseksi tosin edes laske. Toffees on Kingin papereissa ennakkosuosikki, mutta aivan liian suuri sellainen. Näin ollen West Ham on upea kohde ja pitkävetovihjeemme hakee ohi peliä Evertonista. Boom!

Avaa tili Unibetille niin varmistat 100€ riskittömän vedon ja ilmaiset live stream lähetykset

24Hbet vedonlyönti kokemuksia

100% bonus tai voita kahden hengen matka Lontooseen -kilpailu

Kilpailun ohjeet:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 20€ aikavälillä 3.3. – 17.4. käyttäen bonuskoodia ARSENAL
  2. Talletuksen jälkeen pelaaja saa heti 5€ ilmaisvedon.
  3. Pelaaja, joka onnistuu saamaan suurimman voiton ilmaisvedollaan kampanja-ajan puitteissa, voittaa matkan.

 

liiga comeon

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa ComeOnille sekä kuvan lippiksen:ComeOn lippis

Avaa tili ja lähetä tiedot käyttäjätunnuksesta :betsikingi@gmail.com

 

Expekt kokemuksia

50€ riskitön veto ja palkinnot kaupanpäälle 

Avaa tili ja lunasta palkinto:

  1. Pelaajien pitää tallettaa vähintään 10€ saadakseen Expekt palkintoja
  2. 10€ talletuksella Snapback ja 50€ huppari.
  3. Talletuksen jälkeen ota yhteyttä Betsikingiin esim. Twitterissä
  4. Odota lisäohjeita.

Avaa tili ja osallistu kisaan!Samalla pääset nauttimaan 100%+10€ bonuksesta!