Wimbledon 2016 live stream ilmaiseksi suorana netissä! Katso ilmaiseksi Wimbledonin tennisturnausta ja näe Serena Williamsin ja Djokovic otteet live-lähetyksinä. Betsikingi tarjoaa tässä artikkelissa yksinkertaiset ohjeet Wimbledon 2016 live stream lähetysten katsomiseen Unibet TV:n kautta. Unibet TV:n kautta näät kaikki jännittävimmät ottelut aina turnauksen alusta miesten- ja naisten kaksinpelien finaaleihin asti.  Pelitili auki tästä ja ottelut pyörimään!

Wimbledon 2016 live stream ilmaiseksi – ohje

Pystyt katsomaan Wimbledon 2016 tennisturnausta helposti, vain avaamalla pelitilin alla olevasta laatikosta ja voit samalla napata 200% bonuksen aina 200€ asti. Ottelun katsominen onnistuu jo 10€ minimitalletuksella, kunhan muistat pitää pelitilillä vähintään yhden sentin. Wimledon 2016 Wimbledon 2016 live stream ilmaiseksiotteluiden katsominen ei vaadi vetojen asettemista. Etkä maksa lähetysten katsomisesta mitään!

Betsikingi tarjoaa myös Wimbledon 2016 tennisturnauksen parhaimman talletusbonarin eli 40€ talletuksella 120€ pelirahaa Unibetille, kun avaat pelitilin! Tarjous voimassa vain 10.7 asti ja saat tarjouksen vain Betsikingiltä ja sen kumppaneilta! Lisäksi suosittelemme tsekkaamaan ilmaiset pitkävetovihjeet meidän sivuilta.

Wimbledon 2016 live stream ilmaiseksi:

  1. Kirjaudu sisään pelitilillesi tai rekisteröidy uusi pelitili tämän sivun kautta
  2. Pidä huoli siitä, että tililläsi on pelirahaa (0.01 euroa riittää)
  3. Valitse vedonlyönti-osio
  4. Selaa alaspain ja valitse  ”Ekstrat” ja Unibet TV
  5. Klikkaa Unibet TV painiketta ja voit selata Wimbledon 2016 tarjontaa päivä- ja viikkotasolla.
  6. Valitse Wimbledonin tennisturnaus ja katso tennistä!
  7. Lue ohjeet miten muutat Unibet TV:n koko näytön tilaa!

Wimbledon 2016 tennisturnaus

Wimbledon 2016 live stream

Wimbledonin legendaarinen tennisturnaus on vuoden ainoa Grand Slam -turnaus, joka pelataan nurmikentällä. Tämä tennisturnaus on myös vanhoin edelleen pelattava tennisturnaus, ja sen voittaminen on nostanut monta pelaajaa legendoiksi. Lisää tietoa voit tästä tennisturnauksesta lukea esimerkiksi täältä. Wimledonin tennisturnaus kestää säävarauksin kaksi viikkoa 27. kesäkuuta – 10. heinäkuuta, ja huipentuu finaaleihin, jotka pelataan 10.7.  Viime vuonna Wimbledonin tennisturnauksen voitti miesten kaksinpelissä serbialainen Novak Đoković ja naisten kaksinpelin yhdysvaltalainen Serena Williams. Tänä vuonna molemmat pelaajat lähtevätkin ennakkosuosikkeina tavoittelemaan 700 000 punnan palkintorahoja. Wimbledonin tennisturnauksen otteluohjelma ja tulokset kannattaa myös tsekata! Muista siis avata pelitili ja napata Kingin huippubonus ja katso sitten Wimbledon 2016 live stream ilmaiseksi!

KOROTETTU KERROIN: Saksa - Ruotsi otteluun!

Kingin yksinoikeudella: Saksa - Ruotsi 23.6 - Molemmat joukkueet tekevät maalin 50.00 kerroin!
(Vain Unibetin uusille asiakkaille ottelun alkuun asti. Max panos 1€)
close-link
Click Me