UCL tipsi: 8.3: Wolfsburg – AA Gent (UCL) 1/1 (2,30, ComeOn Pelaa moukari!

Pitkävetovihjeemme Mestareiden liigaan ovat olleet taattua timanttia. Lähtöasetelma on selvä, Volkkarit olivat timanttia  ensimmäisessä osassa ja hakivat Gentistä arvokkaan 2-3 vierasvoiton. Näin ollen se pääsee kotiotteluunsa loistavasta asemasta, sillä Gentin täytyy joko iskeä vähintään kolme vierasmaalia tai voittaa kahden maalin marginaalilla. Tämä taasen käytännössä pakottaa Belgit pois kuorestaan mikä varmasti sopii autokaupungin ylpeydelle paremmin kuin hyvin. Wolfsburg on hyökkäysorientoitunut joukkue ja kun se pääsee toteuttamaan omaa sapluunaansa kotikentällään, voi Gentille tulla äitiä ikävä. Kingin papereissa kaikki puoltaa autokaupungin voittoa myös toisessa osassa: alkuasetelma, materiaalivertailu, pelitapa, sekä formi. On varsin todennäköistä, että Gent jää jalkoihin jo ensimmäisellä puoliajalla, joten pitkävetoon on syytä raapustaa ykkönen, isommille rahoille pääsee kun ymmärtää luottaa siihen, että Wolfsburg voittaa ensimmäisen puoliajan ja lopulta koko matsin. BOOM!.

 

Loppuun vielä geneerisiä pitkävetovihjeitä tulevaa silmällä pitäen. Mestareiden Liiga ja Eurooppa Liiga ovat molemmat oivia rahasampoja, sillä kertoimenlaskijoidenkaan on vaikea arvioida joukkueiden todellisia voimasuhteita. Usein esimerkiksi vähemmällä seurannalla olevat Itä-Euroopan joukkueet saavat näin ollen tasoonsa nähden liian suuria kertoimia. Suurista suurimmat, eli joukkueet kuten Barcelona ja Real Madrid taas saavat useimmiten pelikelvottomia kertoimia, sillä kertoimenlaskijat tietävät, että niitä pelataan tästä huolimatta. Super-joukkueiden pelaamista kannattaa siis pääsääntöisesti välttää, ja etsiä kohteet pitkävetoon näiden pelien ulkopuolelta, toki kahden super-joukkueen kohtaaminen on jo sitten asia erikseen.

Lisäksi on tärkeää huomioida, että usein CUP-muotoisissa turnauksissa ensimmäinen osa on huomattavasti varmistelevampaa futista, kuin jälkimmäinen, sillä toisessa osassa vähintään toisella joukkueella on usein veitsi kurkulla ja sen on pelattava ajoittain silmittömältäkin vaikuttavalla riskitasolla. Näitä aarteita kannattaakin aina kartoittaa ylimääräisellä pieteetillä. Lisäksi on hyvä tutkia eri maiden viime vuosien cup-historiaa. Tätä tarkastelemalla kun selviää esimerkiksi sellainen fakta, että espanjalaiset joukkueet tuntuvat pelaavan tasonsa ylärajoilla, kun taas englantilaiset alisuorittavat budjettiinsa nähden. Selittäviä tekijöitä on monia, mutta analysointi kannattaa aloittaa pelityylistä, kokoonpanosta ja tilastoista.  Mitä enemmän tiedät molemmista joukkueista, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on lyödä bookkerit ja tehdä pätäkkää pitkävedolla!

20 freespinniä uusille pelaajille

Ei talletus- tai kierrätysvaatimusta. Lisäksi jopa 325€ talletusbonus!
(Etu vain uusille pelaajille)
close-link
Click Me