24.2: Yhdistetty HS100/10km- jo 13.30 eli ajoissa tiuha spämmi! Perjantaina Lahden MM-hiihdoissa kisataan yhdistetyn mielenkiintoinen kilpailu, johon Betsikingillä on lyödä kova vihje pöytään. Suomalaisten mitalitoiveet eivät ole tällä hetkellä yhdistetyssä erikoiset, ellei Hannu Manninen ja kumppanit onnistu taikomaan jotain erikoista kotikisoissa esille.

mm hiihdot lahti 2017 suomi

Lue tarkemmat ohjeet mitali-kisaan painamalla tästä!

Avaa pelitili Unibetille tästä!

Yhdistetty HS100/10km

Veikkausvinkit: Johannes Rydzek, voittaja (2,50, Unibet)

Naisten sprinttiJohannes Rydzek vai Eric Frenzel? Vedonlyöntilafkat tarjoavat järjestäen molemmille samaa 2,50 kerrointa. Muita herroja ei juuri kannata voittajaksi pelata, sillä yhdistetty on ollut tällä kaudella näiden kahden saksalaisen ilotulitusta. Kingi luottaa siis  formiin, joka puhuu Rydzekin voiton puolesta. Tämän vuoden puolella Rydzekin sarja on 1,1,2,1,1,2,1,2,2 eli hän on voittanut 5/9 kilpailuistaan ja molemmat MM kisoja edeltäneet kilpailut. Frenzel on varsinkin viime ajat ollut heikko Rydzekiin nähden: 2,4,1,2,2,3,4,1,2,1,1 – Frenzel onkin tehnyt parasta tulossarjaa heti vuoden vaihteessa ja nyt meno on hieman hiipunut. Kingi uskoo, että Rydzekillä on juuri tällä hetkellä parempi luottamus omaan osaamiseen ja se näkyy myös tulostaululla.

Huom, jos Suomi voittaa mitalin, niin Unibet tarjoaa ilmaisvetoja kaikille uuden pelitilin avaajille! Lue tarkemmat ohjeet täältä

Lahden MM kisat 2017

Kisavihjeet 2017 Lahden MM-hiihtoihin!

Hiihdon MM kisat 2017

Tarjous on voimassa kaikille uusille asiakkaille, jotka kirjautuvat Mobilebet.comiin 19.2.2017 klo 12:00 jälkeen Kingin kautta. Ilmaisveto ilmestyy pelitilillesi, kun pelaat ensin 10€ vedon. Tarjous on voimassa 6.3.2017 klo 00:00 asti.

  • Tarjous on voimassa kaikille uusille pelaajille, jotka tulevat Suomesta, Ruotsista, Norjasta, tai Maltalta.
  • Tee vähintäin 10€:n minimitalletus sekä pelaa minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa vetokohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.
  • Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.
  • Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.
  • Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.
  • Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.
  • Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.
  • Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.

vOITA LIPUT MM-KISOIHIN

Voita liput kahdelle Lahden MM-kisoihin – Lue ohjeet kisaan tästä!